Plumeau Struisvogelveren 115 cm

Op voorraad

Een plumeau met struisvogelveren is ideaal voor het afstoffen van diverse oppervlaktes, maar ook kwetsbare lastig stofvrij te houden artikelen zoals kroonluchters, beelden, antiek. De veertjes kruipen in de kleinste hoekjes. Nemen het stof echt mee. Een struisvogelveren plumeau is heel licht in gebruik.

Deze plumeau heeft een totale lengte van 115 cm en een steellengte van 77 cm. De houten steel is dun en daardoor licht in gewicht.

Struisvogelveren zijn er in diverse lengtes. Struisvogelveren zijn er in diverse tinten, van roomwit tot donkerbruin. Struisvogelveren zijn er in diverse gradaties van fijnheid. De fijnste veren zijn vaak de wat grotere veren. Roomwitte veren zijn de zeldzaamste veren. De keuze hangt heel erg af van wat je met de plumeau wilt afstoffen. Hoe groter en hoe hoger, hoe groter de plumeau en hoe langer de steel.

De struisvogel wordt niet gedood voor de veren.

Waardering:
95% of 100

De struisvogelveren plumeau na gebruik niet uitkloppen of uitslaan maar, eventueel omgekeerd, tussen de handen rollen. Zo lost het stof gemakkelijk. De veertjes blijven intact.

Meer informatie
Materiaal Hout, Struisvogelveren
Gewicht 150 gram
Afmeting Totaal 115 cm, Steel 77 cm
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Plumeau Struisvogelveren 115 cm
Uw waardering
€ 24,95