Plumeau Struisvogelveren 110 cm - Grijs Bruin

Op voorraad

Een plumeau met struisvogelveren is ideaal voor het afstoffen van diverse oppervlaktes, maar ook kwetsbare lastig stofvrij te houden artikelen zoals kroonluchters, beelden, antiek. De veertjes kruipen in de kleinste hoekjes. Nemen het stof echt mee. Een struisvogelveren plumeau is heel licht in gebruik.

Deze plumeau heeft een totale lengte van 110 cm en een steellengte van 70 cm.

Deze struisvogelplumeau heeft langere, fijnere, lichtgrijsbruine veren en een dikke steel. De steel is aan de onderzijde wat dunner voor een gemakkelijke greep. Naar boven toe wordt de steel dikker en stevig. Struisvogelveren zijn er in diverse lengtes. Struisvogelveren zijn er in diverse tinten, van roomwit tot donkerbruin. Struisvogelveren zijn er in diverse gradaties van fijnheid. De fijnste veren zijn vaak de wat grotere veren. Roomwitte veren zijn de zeldzaamste veren. De keuze hangt heel erg af van wat je met de plumeau wilt afstoffen. Hoe groter en hoe hoger, hoe groter de plumeau en hoe langer de steel.

De struisvogel wordt niet gedood voor de veren.

De struisvogelveren plumeau na gebruik niet uitkloppen of uitslaan maar, eventueel omgekeerd, tussen de handen rollen. Zo lost het stof gemakkelijk. De veertjes blijven intact.

Meer informatie
Materiaal Hout, Struisvogelveren
Gewicht 280 gram
Afmeting Totaal 110 cm, steel 70 cm
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Plumeau Struisvogelveren 110 cm - Grijs Bruin
Uw waardering
€ 37,50