Verzenden

Levertermijn

Bestelt u op maandag tot en met vrijdag voor 14:00 dan verstuur ik uw pakket nog dezelfde dag. Bestellingen op zaterdag en zondag versturen we maandag. Gegeven het coronavirus (COVID-19) kan er een kleine vertraging in de post optreden. Mocht u vragen hebben over uw bestelling, mail of bel ons even en we reageren direct.

Zodra uw bestelling is verzonden, krijgt u van mij een email met track & trace nummer. Met dit nummer kunt u nagaan waar het pakket is en zien wanneer het pakket bezorgd wordt/is.

Het pakket wordt een keer aangeboden op het door u aangegeven adres. Als het pakket dan niet is afgeleverd, bij u of uw buren, dan is het daarna 2 weken beschikbaar op een PostNL afhaallocatie. U ontvangt hierover een bericht in de brievenbus. Na 2 weken komt het pakket naar mij retour.


Verpakkingsmateriaal

Ik pak ieder pakket goed in zodat de producten niet beschadigen tijdens vervoer. Ik probeer zo veel mogelijk verpakkingsmateriaal, zoals dozen, karton en plastic, in wat voor vorm dan ook, te hergebruiken.

Op deze manier voeg ik geen nieuw verpakkingsmateriaal toe aan de enorme berg die al omgaat in de wereld. Dit is zeker meer werk, maar scheelt echt heel veel nieuw verpakkingsmateriaal.

Navraag leert dat onze klanten over het algemeen (ik kan natuurlijk niet iedereen benaderen) vervolgens bijna altijd de verpakking gescheiden bij het afval aanbieden.


Verzendkosten in Nederland

Voor Nederlandse bestellingen gebruik ik PostNL en betaalt u € 5,95 verzend- en afhandelingskosten.

Bij bestellingen boven € 75,- met het afleveradres in Nederland breng ik geen verzendkosten in rekening.

Indien mogelijk wordt uw bestelling per brievenbuspakket verzonden. Het voordeel is dat u dan niet thuis hoeft te zijn om de bestelling te ontvangen.  Het kan voorkomen dat een brievenbuspakket geen track & trace nummer heeft.


Verzenden binnen Europa

Voor verzenden binnen Europa hanteren we een vast tarief voor pakketten tot 23 kg. In de tabel hieronder kunt u het vaste tarief per land zien. Op dit moment verzenden wij niet buiten Europa.

LandVast Tarief
Europa Tot 23 kg
België € 10.90
Bulgarije € 30.90
Denemarken € 17.30
Duitsland € 11.20
Estland € 30.90
Finland € 22.10
Frankrijk € 17.00
Griekenland € 30.90
Hongarije € 23.30
Ierland € 22.10
Italië € 18.50
Letland € 30.90
Litouwen € 30.90
Luxemburg € 14.30
Oostenrijk € 17.00
Polen € 23.30
Portugal € 21.20
Roemenië € 30.90
Slovenië € 23.90
Slowakije € 20.00
Spanje € 19.40
Tsjechië € 20.00
Verenigd Koninkrijk € 14.30
Zweden € 23.60

BTW en Invoerrechten Buitenland

Met zendingen naar het buitenland kan het voorkomen dat u (extra) btw en / of invoerrechten moet betalen. Deze kosten zijn voor uw rekening. Invoerbepalingen verschillen nogal per land en veranderen geregeld. Het is verstandig om u eerst goed te laten informeren bij het plaatselijk douane- of belastingkantoor voordat u een bestelling plaatst.


Verkeerde Gegevens

Als klant ben je verantwoordelijk voor invullen van de juiste gegevens (adres, email etc.). Tijdens het bestel proces zijn er meerdere mogelijkheden om je gegevens te controleren voordat de bestelling wordt geplaatst. Kosten voor het verkeerd invullen van deze gegevens zijn dan ook voor rekening van de klant.