Verzenden


Levertermijn

Bestellingen verzenden we binnen 2 werkdagen. We streven er naar om uw bestellingen nog dezelfde dag te versturen. 

Zodra uw bestelling is verzonden, krijg u van ons per mail een verzendbericht met, indien beschikbaar, een track & trace nummer. Met dit nummer kunt u nagaan waar het pakket is en zien wanneer het pakket bezord wordt/is. Bij aflevering van onze pakketten met een track & trace nummer moet getekend worden voor ontvangst. 

Het pakket wordt 2x aangeboden op het door u aangegeven adres. Is er niemand om het pakket in ontvangst te nemen, dan kunt u het pakket ophalen bij een PostNL afhaalpunt bij u in de buurt. Bij pakketjes die buiten Nederland moeten worden bezorgd, vermelden wij altijd het telefoonnummer op het pakket.


Verzendkosten

Alle prijzen op onze website zijn incl. BTW. Bij bestellingen met het aflever adres in Nederland boven € 50,- brengen we geen verzendkosten en handelingskosten in rekening. In de overige gevallen bepalen uw locatie en verzendmethode de kosten. Voor Nederlandse bestellingen gebruiken we PostNL en betaalt u € 4,95 verzend en handelingskosten. Indien mogelijk wordt uw bestelling per briefpost verzonden (geen track & trace nummer). Voordeel is dat u dan niet thuis hoeft te zijn om de bestelling te ontvangen. 


Verzenden naar buitenland

Voor bestellingen naar alle andere landen dan Nederland zijn de verzendkosten op basis van gewicht en bestemmingsland. Het bedrag van de verzendkosten zie je bij het afrekenen. In dat geval gebruiken we PostNL voor de verzending. Bij pakketjes die buiten Nederland moeten worden bezorgd, vermelden we altijd uw telefoonnummer op het pakket. Mocht uw bestemmingsland niet als optie vermeld worden bij het afrekenen, stuur dan een email naar klantenservice@ouderwetsewinkel.nl.