Sanita Klompen

Sanita Klompen

Sta je lang op je benen?

Heb je een beroep waarbij je vaak lang op je benen met staan? Werk je bijvoorbeeld in een ziekenhuis, in de zorg, in de keuken of als winkelmedewerker? Werken tips die je overal online kunt vinden en werken die niet bij jou? Heb je weer eens zin om na een lange dag geen vermoeide voeten te hebben?

Een bijzondere Winkel

Ik ben Bernadette Boom en ben de eigenaar van een hele bijzondere winkel in Alkmaar. Al 200 jaar verkoopt de familie klompen, borstels, huishoudelijke artikelen en touw. Daarnaast vind je bij ons de typische ouderwetse producten die nergens anders meer te koop zijn maar ook bijvoorbeeld professionele schoonmaakartikelen. Alleen degelijke producten, die lang mee gaan, geen rommel.

Over mijn winkel heb je kunnen lezen in bladen als de Seasons, de Libelle, Spoor magazine en de grote kranten (Volkskrant, De Telegraaf, Noordhollands Dagblad) etc. De winkel is ook op televisie geweest, een recent nog op de NPO.

In de winkel staan

Zelf ben ik 35 jaar geleden er van de ene op de andere dag in gerold. Mijn schoonvader overleed en ik heb toen een sprong in het diepe gewaagd en in de winkel gestapt. Ik wist toen nog maar weinig van het bedrijf af. Er in die 35 jaar natuurlijk veel gebeurd. De basis is nog steeds degelijke producten maar het assortiment is wel uitgebreid en bevat nu duizenden artikelen. Waar de V&D Alkmaar heeft verlaten staat onze winkel nog als huis.

Toen ik veel in de winkel ging staan merkte ik dat mijn schoenen na een tijdje niet lekker gingen zitten. Na een lange dag in de winkel kreeg ik last van mijn voeten en mijn rug.

Klinkt bekend?

Uit mijn frustratie probeerde ik natuurlijk alles. Tips die ik gevonden (en geprobeerd):

- Steunzolen
- Gel inlegzolen
- Wisselbaden nemen dus warm/kou, warm/koud etc. om de bloeddoorloop te stimuleren
- Voeten weken in een badje van lauw water en soda
- Voeten cremes

Ik bleef doorgaan met het proberen van verschillende tips, trucks en methodes om geen last van enkels en voeten te krijgen. Ik kan de winkel niet zomaar een dagje sluiten en gelukkig geef ik niet makkelijk op.

Uiteindelijk zag ik verbetering nadat ik Sanita's ging lopen. Ik verkocht deze in mijn winkel en de verpleegkundige staf van het Medisch Centrum Alkmaar en zij waren er altijd laaiend enthousiast over de Sanita medische klompen.

Sindien kun je mij in de winkel altijd vinden op mijn Sanita's. Ik prefereer de sanitas met de openhiel, je kan er makkelijk in en uit stappen. Voor het ziekenhuis verkopen raden we meestal de dichte versie aan.

Sanita Verkooppunt

Als jij interesse hebt om Sanita's ook te proberen kom dan langs in onze winkel. Wij zijn een Sanita verkooppunt in Alkmaar met een uitgebreid assortiment: verchillende kleuren / motieven, maten en open en gesloten hiel. Om dit moment heb ik meer dan 150 verschillende Sanita's op voorraad.

Een eerste stap om bekender te worden met de Sanita's is om ze zelf te proberen de winkel. Ik help je met het kiezen van het juiste soort Sanita en zorg ervoor dat je de juiste maat vindt.

Mocht je een afspraak met me willen maken, bel me dan op 0651425971 of stuur mij een email: klantenservice@ouderwetsewinkel.nl.