Verzenden


Levertermijn

Bestellingen die geplaatst zijn op werkdagen vóór 17:00 uur heb je, mits op voorraad, binnen 2 dagen in huis. Bestel je na 17:00 uur of in het weekend, dan duurt het één dagje langer. We streven er overigens naar om je bestellingen nog dezelfde dag te versturen. 

Zodra je bestelling is verzonden, krijg je van ons per mail een verzendbericht met, indien beschikbaar, een track & trace nummer. Met dit nummer kun je nagaan waar het pakket is en zien wanneer het pakket bezord wordt/is. Bij aflevering van onze pakketten met een track & trace nummer moet getekend worden voor ontvangst. 


Verzendkosten

Alle prijzen op onze website zijn incl. BTW. Bij bestellingen met het aflever adres in Nederland boven € 50,- brengen we geen verzendkosten en handelingskosten in rekening. In de overige gevallen bepalen je locatie en verzendmethode de kosten. Voor Nederlandse bestellingen gebruiken we DPD en PostNL en betaal je € 4,95 verzend en handelingskosten. Indien de bestelling per briefpost kan worden verzonden gebruiken we PostNL. Voordeel is dat je dan niet niet thuis hoeft te zijn om de bestelling te ontvangen. 

Voor verzending van pakketten naar andere landen dan Nederland gebruiken we PostNL.  Je betaalt op basis van gewicht en bestemmingsland. Het bedrag van de verzendkosten zie je bij het afrekenen.


Verzenden naar (thuis)adres

Binnen Nederland kost verzenden naar je (thuis) adres € 4,95. Ben je niet thuis om je bestelling in ontvangst te nemen en is bezorging bij de buren ook niet mogelijk? Indien het pakket verzonden is met DPD word je pakket afgeleverd bij de dichtstbijzijnde Pickup Parcelshop. Er zijn 1500 Pickup parcelshops in de Benelux. Er is altijd wel een Pickup Parcelshop bij jou in de buurt. Op het niet-thuis-bericht, dat door de chauffeur voor je is achtergelaten, vind je alle informatie die je nodig hebt om je pakket in ontvangst te nemen. 


Verzenden naar buitenland

Vanaf april 2017 leveren we ook aan het buitenland via onze webshop. Tot die tijd, neem contact op via klantenservice@ouderwetsewinkel.nl voor een individuele quote.

Vanaf april 2017 geldt: voor bestellingen naar alle andere landen dan Nederland zijn de verzendkosten op basis van gewicht en bestemmingsland. Het bedrag van de verzendkosten zie je bij het afrekenen. In dat geval gebruiken we PostNL voor de verzending. Bij pakketjes die buiten Nederland moeten worden bezorgd, vermelden we altijd jouw telefoonnummer op het pakket.