Luiwagen Fiber met Anker

Op voorraad

De fiber luiwagen is een borstel om de vloer te schrobben en te dweilen. De fiber luiwagen van plantenvezels is veerkrachtig en toch zacht genoeg voor gebruik binnen. Je kan de luiwagen ook in combinatie met een dweil gebruiken. Dit dweilt gemakkelijk en zo voorkom je veelvuldig bukken.

Aan de borstel moet een steel worden gezet. De luiwagen wordt geleverd in 2 uitvoeringen. Zonder steelbevestiging en met steelbevestiging (knop). Op de versie zonder knop kan een houten steel worden gezet met een schroef, een spijker of eventueel met een bezemklem. De bezemklem wordt apart geleverd.

De versie met knop heeft een universele aansluiting waar alle stelen op passen (met en zonder schroefdraad). Deze aansluiting is ook geschikt voor houten stelen.

Het donkere anker in de vezels verwijst naar het gebruik van de borstels op schepen.

Het verhaal gaat dat de naam 'luiwagen' is ontstaan door dat de borstel gebruikt werd door mensen die te lui waren om op hun knieen te schrobben.

Tampico fiber is een 100% natuurlijk product uit de nerf van  het blad van de agave plant. Middelharde vezel voor nat en droog gebruik. Geschikt in heet water. Deze vezel wordt veel gebruikt in schrobborstels. 

Bij gebruik van een dweil bij de luiwagen: knip een kruisje in het midden van de dweil. Haal de stok door het kruisje. Zo verlies je de dweil niet. Daarnaast kan je de dweil steeds draaien voor een schoon gedeelte.

Meer informatie
Materiaal Fiber
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Luiwagen Fiber met Anker
Uw waardering
€ 4,60