Antiekwas De Vries

Op voorraad

De Vries zuivere Antiekwas. Deze antiekwas, wrijfwas of boenwas geeft een heldere, satijnzachte glans aan meubelen en marmer. De wrijfwas is bereid met Terpetijn (in het huidige nederlands schrijft men: terpentijn, maar ik volg de schrijfwijze van het potje) en Bijenwas. De was beschermt, onderhoudt en verfraait.

De Vries' Zuivere Wrijfwas is verkrijgbaar in 3 kleuren: wit (kleurloos), geel (honingkleur) en donker (bruin):

  • Witte of kleurloze antiekwas kan gebruikt worden op zowel donkere, lichte en kleurloze meubelen en marmer en natuursteen.
  • Gele of honingkleurige antiekwas gebruiken op lichte meubelen, bijvoorbeeld meubelen van grenenhout. De was zal de kleur verdiepen maar wel licht laten.
  • Donkere of bruine antiekwas gebruiken op wat donkerder houten meubelen. De was zal de kleur verdiepen.

Gebruiksinstructies: Aanbrengen met doek of borstel. Na 10 minuten uitwrijven met doek of borstel voor een satijnglanzend resultaat.

Verpakking 160 ml.

Met name de witte antiekwas of wrijfwas wordt veelvuldig gebruikt om stangen van kledingrekken, gordijnen en andere glijdende objecten mee in te wrijven. Daardoor glijden bijvoorbeeld de kledinghangers en ringen moeiteloos.

Deze witte wrijfwas wordt ook gebruikt om bijvoorbeeld de sjoelbak een spiegelglad oppervlak geven waardoor de sjoelstenen prachtig glijden.

De witte antiekwas wordt ook gebruikt om marmer, speksteen en andere steensoorten van een zachtglanzende beschermlaag te voorzien.

Meer informatie
Merk De Vries
Gewicht 170 gram
Afmeting 6.5x8.0 cm
Land van Fabricage Nederland
Volume 160 ml
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Antiekwas De Vries
Uw waardering
€ 4,20