Raamwisser ErgoTec

ES350
Op voorraad

De ErgoTec Raamwisser is een S-wisser met een verbeterd ergonomisch handvat. Dit handgreep heeft niet het zwarte rubber van de traditionale S-wisser greep wat bij sommige na jarenlang gebruik kan slijten.

De raamwisser staat garant voor een levenlang streeploos ramen wassen. Deze proffessioneleraamwisser is verkrijgbaar in maten 15, 25, 30, 35, 45 en 55 cm.

De raamwisser komt compleet met handgreep, lineaal en zacht rubber. Mocht het originele rubber van uw ErgoTec raamwisser versleten zijn dan kunt u nieuw raamwisser rubber bestellen.

Welke maat raamwisser heb ik nodig?

Kies een maat die bij de ramen en je persoonlijke situatie past. De kleinste raamwisser is heel prettig bij veel kleine raampjes of in de auto. De meest gebruikelijke raamtrekker is de raamtrekker van 35 cm. De grotere raamwissers zijn voor grote glazen puien, etalageramen, grote spiegels etc.

Gebruiksinstructies ErgoTec Raamwisser

De raamwisser is voorzien van de zogenaamde S-veer. Deze veer houdt het rubber stevig vast en voorkomt dat het rubber verschuift. Nooit aan de schroefjes draaien! Dat is niet nodig. Door de S-veer open te duwen vervangt u zelf heel eenvoudig binnen een minuut het rubber.

Gebruik met Unger Telescoopsteel 

De Raamwisser ErgoTec past uitstekend op de Telescoopsteel Teleplus van Unger doormiddel van een borgsysteem. Het handvat borgt door middel van een drukknopje op de telescoopsteel Teleplus.

Gebruik een druppeltje neutraal afwasmiddel (bijv. Dubro) in het water. Voor nog proffesioneler gebruik is er Unger Liquid of Unger gel (voor op de inwasser).  Leg de raamtrekker na gebruik weg met rubber naar de bovenzijde of hang de wisser na gebruik over de rand van een emmer. Het rubber blijft dan veel langer goed.

Meer informatie
Merk Unger
Materiaal Roestvrij staal
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Raamwisser ErgoTec
Uw waardering
€ 19,50
Unger

Meer dan 50 jaar geleden werd Unger opgericht door een professionele glazenwasser die glazenwasproducten voor professioneel gebruik ging ontwikkelen. Tegenwoordig is Unger de onbetwiste marktleider in de professionele reinigingsindustrie. Unger is door zijn hoogstaande kwaliteit; goede prijs/kwaliteit verhouding en door zijn heel brede range aan artikelen ons favoriete merk. U kunt ons ondertussen gerust de Unger specialist van Nederland noemen. Wij verkopen de gehele Unger range; van raamwissers tot telescoopstelen. Wij beschikken over een uitgebreide voorraad. Voor de professionele glazenwasser en de particulier hebben we een gedemineraliseerd of gede-ioniseerd of osmose water tap. Hier kan dag en nacht getankt worden.

Alle Unger Producten >