Raamwisser ErgoTec

ES350
Op voorraad

De S-wisser met een verbeterd ergonomisch handvat. Roestvrijstalen raamwisser van Unger, met vervangbaar rubber. Voor een levenlang streeploos ramen wassen. Deze proffessioneleraamwisser is verkrijgbaar in maten 15, 25, 30, 35, 45 en 55 cm en met een korte en en een lange handgreep. Ook zijn twee zwenkbare handvaten met verschillende reinigingshoek leverbaar.

Kies een maat die bij de ramen en je persoonlijke situatie past. De kleinste raamwisser is hel prettig bij veel kleine raampjes of in de auto. De meest gebruikelijke raamtrekker is de 35 cm. De grotere raamwissers zijn voor grote glazenpuien, etalageramen, grote spiegels etc. De raamwisser is voorzien van de zogenaamde S-veer. Deze veer houdt het rubberstevig vast en voorkomt dat het rubber verschuift. Nooit aan de schroefjes draaien! Dat is niet nodig. Door de S-veer open te duwen vervangt u zelf hel eenvoudig binnen een minuut het rubber.

De handgreep in twee lengte maten ligt beter in de hand. Het past beter op de telescoop stelen van Unger en heeft een borgsysteem t.b.v .de telescoopstelen.  Dit handgreep heeft niet het zwarte rubber van de S- wisser greep wat bij sommige na jarenlang gebruik kan slijten. Dit handvatrubber kan wel goedkoop maar zeer lastig  vervangen worden. De vervangrubbers zijn los en op maat verkrijgbaar. De handgreep en de lineaal waar het rubber inzit hebben een zeer lange levensduur. Handgrepen en lineaals zijn los verkrijgbaar. De raamwisser hoort bij het Unger systeem met diverse inwasser en telesccoopstelen. Voor de toepassing van het zwekhanvat staat op U-Tube een leuke korte demo film. deel 3 Basic Swivel Handle - Window Clean√Swivel Handle - Window Cleaning demo

Lees meer Lees minder

Gebruik een druppeltje neutraal afwasmiddel (bijv. Dubro) in het water. Voor nog proffesioneler gebruik is er Unger Liquid of Unger gel (voor op de inwasser).  Leg de raamtrekker na gebruik weg met rubber naar de bovenzijde of hang de wisser na gebruik over de rand van een emmer. Het rubber blijft dan veel langer goed.

Meer informatie
Merk Unger
Materiaal Roestvrij staal
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Raamwisser ErgoTec
Uw waardering
€ 15,90
Unger

Meer dan 50 jaar geleden werd Unger opgericht door een professionele glazenwasser die glazenwasproducten voor professioneel gebruik ging ontwikkelen. Tegenwoordig is Unger de onbetwiste marktleider in de professionele reinigingsindustrie. Unger is door zijn hoogstaande kwaliteit; goede prijs/kwaliteit verhouding en door zijn heel brede range aan artikelen ons favoriete merk. U kunt ons ondertussen gerust de Unger specialist van Nederland noemen. Wij verkopen de gehele Unger range; van raamwissers tot telescoopstelen. Wij beschikken over een uitgebreide voorraad. Voor de professionele glazenwasser en de particulier hebben we een gedemineraliseerd of gede-ioniseerd of osmose water tap. Hier kan dag en nacht getankt worden.

Alle Unger Producten >