Raamwisser ErgoTec Ninja

EN350
Op voorraad

Aluminium raamwisser van Unger. Het top model van de laatste jaren met vervangbaar rubber.  Deze proffessionele raamwisser is verkrijgbaar in maten 15, 20, 25, 30, 35, 40, 45, 50, 55, 60, 65, 75, 92 en 105 cm. De handgreep is zwenkbaar en kan geleverd worden met twee verschillende reinigingshoeken. De raamwisser komt compleet met handgreep, lineaal en zacht rubber. Mocht het originele rubber van uw S-Wisser versleten zijn dan kunt u nieuw raamwisser rubber bestellen.

Welke maat raamwisser heb ik nodig?

Kies een maat die bij de ramen en je persoonlijke situatie past. De kleinste raamwisser is heel prettig bij veel kleine raampjes of in de auto. De meest gebruikelijke raamtrekker is de raamtrekker van 35 cm. De grotere raamwissers zijn voor grote glazen puien, etalageramen, grote spiegels etc.

Lees meer Lees minder

Tips voor zo goed mogelijk gebruik van je raamwisser:

  • Je kunt kunt het rubber altijd eerst nog een keer omdraaien voordat u hem geheel vervangt.
  • Leg de raamtrekker na gebruik weg met het rubber naar de bovenzijde of hang de wisser na gebruik over de rand van een emmer. Dan blijft het rubber nog veel langer goed.
  • Gebruik een druppeltje neutraal afwasmiddel (bijv. Dubro) in het water. Voor nog professioneler gebruik is er Unger Liquid (voor in het water) of Unger gel (voor op de inwasser).
Meer informatie
Merk Unger
Materiaal Aluminium
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Raamwisser ErgoTec Ninja
Uw waardering
€ 29,70
Unger

Meer dan 50 jaar geleden werd Unger opgericht door een professionele glazenwasser die glazenwasproducten voor professioneel gebruik ging ontwikkelen. Tegenwoordig is Unger de onbetwiste marktleider in de professionele reinigingsindustrie. Unger is door zijn hoogstaande kwaliteit; goede prijs/kwaliteit verhouding en door zijn heel brede range aan artikelen ons favoriete merk. U kunt ons ondertussen gerust de Unger specialist van Nederland noemen. Wij verkopen de gehele Unger range; van raamwissers tot telescoopstelen. Wij beschikken over een uitgebreide voorraad. Voor de professionele glazenwasser en de particulier hebben we een gedemineraliseerd of gede-ioniseerd of osmose water tap. Hier kan dag en nacht getankt worden.

Alle Unger Producten >