Plumeau Struisvogelveren Handvat en Schroefdraad

Op voorraad

Deze plumeau met struisvogelveren is ideaal voor het afstoffen van diverse oppervlaktes, maar ook kwetsbare lastig stofvrij te houden artikelen zoals kroonluchters, beelden, antiek. De veertjes kruipen in de kleinste hoekjes. Nemen het stof echt mee. Een struisvogelveren plumeau is heel licht in gebruik.

De plumeau is echt een plaatje om te zien. Deze uitvoering heeft een kort handvat van 11 cm, ideaal voor oppervlaktes dichtbij. De totale lengte van de veren en het handvat is 33 cm. Deze plumeau verkoop ik voor een absolute bodem prijs.

Het handige van deze plumeau is dat het handvat ook een schroefdraad aan de onderzijde heeft waardoor deze, indien nodig, ook op een telescoop- of uitschuifsteel geplaatst kan worden.

Daarmee haalt u de stof en spinnenwebben in een handomdraai weg bij vides, plafonds, lampen etc. terwijl er geen sporen zichtbaar zijn zoals bij gebruik van een stofzuiger.

De telescoopsteel is optioneel. Materiaal: gelakt metaal en kunststof. Lengte in ingeschoven positie: 80 cm. Uitgeschoven: 140 cm.

Naast de telescoopsteel kan u de plumeau ook bestellen in combinatie met de gelakte houten steel. Deze steel is 140 cm.

Waardering:
100% of 100

De struisvogelveren plumeau na gebruik niet uitkloppen of uitslaan maar, eventueel omgekeerd, tussen de handen rollen. Zo lost het stof gemakkelijk. De veertjes blijven intact.

Meer informatie
Materiaal Hout, Struisvogelveren
Gewicht 70 gram
Afmeting Totaal: 33 cm, Handvat: 11 cm
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Plumeau Struisvogelveren Handvat en Schroefdraad
Uw waardering
€ 13,30