Plumeau Struisvogelveren Handvat en Schroefdraad

Op voorraad

Deze plumeau met struisvogelveren is ideaal voor het afstoffen van diverse oppervlaktes, maar ook kwetsbare lastig stofvrij te houden artikelen zoals kroonluchters, beelden, antiek. De veertjes kruipen in de kleinste hoekjes. Nemen het stof echt mee. Een struisvogelveren plumeau is heel licht in gebruik.

De plumeau is echt een plaatje om te zien.  Deze uitvoering heeft een kort handvat van 11 cm, ideaal voor oppervlaktes dichtbij. De totale lenge van de veren en het handvat is 33 cm. Deze plumeau verkoop ik voor een absolute bodem prijs van € 11,00.

Het hange van deze plumeau is dat het handvat ook een schroefdraad aan de onderzijde heeft waardoor deze, indien nodig ook op een telescoop- of uitschuifsteel geplaatst kan worden.

Daarmee haalt u de stof en spinnenwebben in een handomdraai weg bij vides, plafonds, lampen etc. terwijl er geen sporen zichtbaar zijn zoals bij gebruik van een stofzuiger.

De telescoopsteel is optioneel. Materiaal: gelakt metaal en kunststof. Lengte in ingeschoven: 80 cm en uitgeschoven: 140 cm. Prijs met telescoopsteel: € 14,70.

Eventueel is het mogelijk een fraai gelakte houten steel met schroefdraad te gebruiken voor deze plumeau. Lengte houten steel met schroefdraad: 140 cm. Prijs compleet met houten steel: € 18,75

De struisvogel wordt niet gedood voor de veren.

Waardering:
100% of 100

De struisvogelveren plumeau na gebruik niet uitkloppen of uitslaan maar, eventueel omgekeerd, tussen de handen rollen. Zo lost het stof gemakkelijk. De veertjes blijven intact.

Meer informatie
Materiaal Hout, Struisvogelveren
Gewicht 70 gram
Afmeting Totaal: 33 cm, Handvat: 11 cm
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Plumeau Struisvogelveren Handvat en Schroefdraad
Uw waardering
€ 11,00