Palingmes Herder Carbonstaal

Op voorraad

Het Herder palingmes of bloemistenmes of haringkaakmes (Function roodbeuken 4.6 cm). Dit mes is gemaakt van hoogwaardig carbonstaal en dus niet roestvrij. Dit mes roest weliswaar, maar blijft eindeloos lang scherp. Bovendien gaat dit met de hand gemaakte palingmes of bloemistenmes wel twintig jaar mee.

De heften zijn gemaakt beuken hout.

De donkere verkleuring van het lemmet is normaal tijdens gebruik. Het is de typische werkkleur van het hoogwaardige carbonstaal.

Het schilmes na gebruik meteen goed afdrogen. Niet in de vaatwasser doen!

Dit paling- of bloemistenmesje is heel fijn voor onder andere het afsnijden van bloemen- en plantenstengels. Er zit een gaatje aan het uiteinde van het heft waar een touwtje doorheen gehaald kan worden. Zo kan het mesje opgehangen worden en raak je het mesje niet gauw kwijt.

Meer informatie
Materiaal Carbonstaal, Beukenhout
Merk Herder
Gewicht 25 gram
Afmeting Bladlengte 4.6 cm
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Palingmes Herder Carbonstaal
Uw waardering
€ 11,50
Herder Molenmessen

De "Molenmessen" worden nog steeds met de hand geslepen volgens het principe van de aloude traditionele "Solinger Dünschliff", in tegenstelling tot de meeste messen van vandaag de dag. De houten heften zijn gemaakt van rood beuken, bevestigd met aluminium nagels. Een Herder Molen mes is alleen echt met het Herder staalstempel in het lemmet.