Ruilen & Retourneren


Ruilen & retourneren / herroepen

Een artikel gekocht in onze (web) winkel kun je binnen 14 dagen, zonder opgaaf van reden, retourneren. Dit termijn gaat in op de eerstvolgende dag nadat je het artikel hebt ontvangen. Je kan naar de winkel komen, contact opnemen via klantenservice@ouderwetsewinkel.nl (dit heeft onze voorkeur) of telefonisch, tel. +31 (0)72 51 20 857 (tijdens openingstijden).

Je ontvangt altijd een ontvangstbevestiging per mail. We zorgen voor een soepele afhandeling. Maak je gebruik van het officiele herroepingsrecht vul dan het herroepingsformulier hieronder in.

Na herroeping heb je 14 dagen de tijd om de producten terug te sturen. Je hebt dus na ontvangst van de gehele bestelling 14 dagen de tijd om te herroepen, en na herroeping nog eens 14 dagen om de producten terug te sturen. Sluit bij een retourzending bijvoorbeeld (een kopie van) de factuur bij.

 

De retourzending is voor kosten en risico van de verzender. Vraag bij het verzenden altijd om een Track & Trace nummer.  Natuurlijk storten we het bedrag zo spoedig mogelijk terug, maar in ieder geval binnen 14 dagen na het versturen van de retournering. Indien we binnen 14 dagen je retour verzending nog niet ontvangen hebben zullen we de betaling opschorten en je om een geldig Track & Trace nummer vragen.

Wanneer je het retour(product) verzendt, verpak het goed. Het beste is om de oorspronkelijke verpakking te gebruiken. Indien het retour(product) schade heeft opgelopen kunnen we dit in rekening brengen.

 

contact en openingstijden
herroepingsformulier

 


Verkeerde product ontvangen

We proberen altijd alles goed te versturen, maar soms maken we wel eens een foutje. Heb je een verkeerd artikel ontvangen, laat het ons gelijk weten via klantenservice@ouderwetsewinkel.nl. Binnen 1 werkdag komen we met een passende oplossing. Heb je zelf het verkeerde artikel besteld? Geen probleem. In dit geval kun je het product terugsturen. Neem altijd contact met ons op. Kom naar de winkel, neem contact op via klantenservice@ouderwetsewinkel.nl (dit heeft onze voorkeur) of telefonisch, tel. +31 (0)72 51 20 857 (tijdens openingstijden). Voordat je een product retour stuurt, neem altijd eerst contact met ons op. Een pakketjes kan zoekraken. Ook wij kunnen aan de buitenkant niet zien wat de bedoeling is. Neem dus altijd even contact op.

 

 


 

Pakket en/of product is beschadigd

Een product goed verpakken is onze tak van sport. We gebruiken veel verpakkingsmateriaal en extra sterke dozen. Helaas komt het in een enkel geval toch voor dat er een product beschadigd raakt. Vervelend, maar we lossen het op. In sommige gevallen is alleen de doos beschadigd, maar de producten niet. Controleer dus eerst of er echt iets beschadigd is. Als het mogelijk is, maak dan een foto van de schade en neem contact met ons op. Vul je telefoonnummer in waarop je overdag bereikbaar bent, dan nemen we contact met je op en lossen we het samen snel op. 

 


 

Klachten

Ben je niet tevreden en heb je een klacht over een product of over ons? Laat het ons weten via Garantie & Klachten.

garantie & klachten