Betalen


iDEAL

iDEAL is een gezamenlijk initiatief van Nederlandse banken waaronder Rabobank, ABN AMRO, ING Bank, Postbank en SNS. Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk je online aankopen betalen. Je rekent af in de voor jou vertrouwde internet-betaalomgeving van je bank. Je iDEAL betaling wordt afgehandeld in een beveiligde omgeving van Mollie.


PayPal

Heb je een PayPal-rekening gekoppeld aan je bankrekening of creditcard, dan kun je daar ook bij ons mee betalen. Kies PayPal als betaalmethode als je gaat afrekenen. Je komt op een beveiligde PayPal-pagina om je betaling af te ronden.


Creditcard

We accepteren Mastercard en VISA creditcards. Selecteer je type creditcard en druk vervolgens op "doorgaan". Je creditcardbetaling wordt afgehandeld in de beveiligde omgeving van Mollie. Controleer goed of alle getoonde gegevens juist zijn. Vul vervolgens kaartnummer, vervaldatum en de verificatiecode in.

Nadat je op "betalen" hebt geklikt worden je betalingsgegevens verstuurd. Vervolgens kom je op de orderbevestigingspagina van Ouderwetsewinkel terecht. Je bestelling is voltooid.

3D Secure Beveiliging

Om fraude tegen te gaan en je veiligheid te beschermen werken wij met 3d secure beveiliging van credit cards. Heb je een credit card met een 3D-secure-code, dan zal je deze code moeten invullen. In veel gevallen heb je dan een pincode/wachtwoord nodig om je bestelling uit te voeren. Vraag zo nodig bij je bank of je creditcardmaatschappij hoe je aan een pincode komt.


Bank overmaken

Wil je het aanschafbedrag zelf overmaken, dan kan dat natuurlijk ook. Na plaatsing van de bestelling, krijg je een bevestigingsmail met onze bankgegevens en het factuurbedrag. Zodra je de factuur hebt voldaan, versturen we de bestelling. De betaling ontvangen we graag binnen 5 werkdagen, nadat je de bestelling hebt geplaatst. Vergeet niet bij zelf overmaken je ordernummer in de omschrijving te plaatsen.

Onze bankgegevens:

Naam rekeninghouder: J Boom HO
Bank: ING BANK N.V.
IBAN: NL92 INGB 0007 6973 51
SWIFT/BIC: INGBNL2A