Blauwe Klompen

Op voorraad

De houten blauwe klompen zijn van origineel Nederlands fabrikaat. Het blauwe paar klompen heeft een traditioneel ontwerp. De klompen zijn gemaakt van populierenhout.

Klompen geven steun door de orthopedische vorm. Klompen zijn hygienisch door de frisse lucht rondom de voeten. Het hout van de klomp isoleert perfect. Met deze traditionele klompen blijven je voeten dan ook koel in zomer en warm in de winter. De klomp is ook veilig schoeisel: het hout geeft je voeten bescherming. Onze klompen staan bekend om hun zeer goede pasvorm.

De blauwe klompen zijn leverbaar vanaf schoenmaat 19 t/m schoenmaat 44. Prijzen vanaf € 16.00.

De pasvorm is ontzettend belangrijk, je moet immers op de klompen kunnen lopen zonder er last van te krijgen.

Hoe weet je of je de juiste maat klomp hebt?

  • Ga met sokken in de klompen staan
  • Als de tenen voorin plat liggen (en niet tegen de voorkant of zijkant aanstoten) heb je de juiste maat.
  • Het moet mogelijk zijn om een paar dikke sokken in de klompen te dragen
  • Zeker in het begin is het dragen van dikkere sokken in de klompen prettig. Als je eenmaal aan klompen gewend bent kan je ze ook heel goed met blote voeten dragen.

We hebben een speciale pagina gemaakt met meer handige methodes en informatie over de juiste schoenmaat voor (kinder) klompen.

Als de klompen de verkeerde maat blijken te zijn, dan kunnen de klompen teruggestuurd worden en verzenden we een maat groter of kleiner.

Meer informatie
Materiaal Populieren hout
Land van Fabricage Nederland
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Blauwe Klompen
Uw waardering
€ 16,00
Klompen

Bent u op zoek naar houten klompen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. De familie Boom is de klompenspecialist van Nederland. Bij ons in de winkel verkopen we klompen sinds 1835. In de winkel vind je grote rijen klompen in de oude houten schappen. Nederlanders dragen klompen sinds de 13e eeuw. Maar de tijd dat we allemaal massaal op klompen liepen ligt ver achter ons. Toch is de klomp zeker niet helemaal verdwenen. Kinderen en volwassenen dragen nog steeds graag houten klompen. Stratenmakers, volkstuinders, paardeneigenaren, op het erf of in de eigen tuin. Bij toeristen zijn klompen uiteraard ook een populair artikel, als draagklomp of in souveniruitvoering.