Aluminium Inwashouder

AT350
Op voorraad

De standaard Unger aluminium inwashouder. Dit is het oorspronkelijke en meest populaire model. De aluminium inwashouder is lichtgewicht en heeft ribbels op het handvat voor extra grip.

De complete Unger inwasser bestaat uit een inwashouder en een inwashoes. Je gebruikt een inwasser voor inzepen van de ruit zodat het treken met de raamwisser makkelijker en beter gaat. 

Lees meer Lees minder
Meer informatie
Merk Unger
Materiaal Aluminium
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Aluminium Inwashouder
Uw waardering
€ 4,00
Unger

Meer dan 50 jaar geleden werd Unger opgericht door een professionele glazenwasser die glazenwasproducten voor professioneel gebruik ging ontwikkelen. Tegenwoordig is Unger de onbetwiste marktleider in de professionele reinigingsindustrie. Unger is door zijn hoogstaande kwaliteit; goede prijs/kwaliteit verhouding en door zijn heel brede range aan artikelen ons favoriete merk. U kunt ons ondertussen gerust de Unger specialist van Nederland noemen. Wij verkopen de gehele Unger range; van raamwissers tot telescoopstelen. Wij beschikken over een uitgebreide voorraad. Voor de professionele glazenwasser en de particulier hebben we een gedemineraliseerd of gede-ioniseerd of osmose water tap. Hier kan dag en nacht getankt worden.

Alle Unger Producten >